top of page
Casa Panoramica is een vrijstaand huis voor maximaal 11 personen. Er is een zwembad met prachtig uitzicht en zeezicht.

CASA PANORAMICA

Casa Panoramica 2-11 personen

Omdat het vrijstaande huis Casa Panoramica van een andere eigenaar is verwijs ik je voor meer informatie of een boeking graag door. Middels onderstaande button kom je direct op de site van Casa Panoramica.

 

Het vrijstaande vakantiehuis Casa Panoramica staat op hetzelfde terrein als Casa Torre. Rondom zijn wijnvelden, olijfboomgaarden, noten- en vijgenbomen gecombineerd met een nieuw aangelegde landgoedtuin en het gezamenlijke zwembad. 

Vakantiehuis Casa Panoramica heeft een eigen toegangsweg, privé parkeergelegenheid uit de zon en een grote tuin met een olijfbomenveld. Het huis en het terras bieden een panoramisch uitzicht op heuvels, vestingstadjes en vooral op de Adriatische zee.

 

Er zijn drie slaapkamers en een badkamer op de begane grond en drie slaapkamers en een badkamer op de tweede verdieping. Beide badkamers met ligbad hebben strak en modern sanitair.

De ruime zitkamer/woonkeuken daartussenin op de eerste verdieping maakt het huis ook zeer geschikt voor twee gezinnen of een klein gezelschap. Per gezin is er dan een volledige slaapverdieping. Dit is fijn voor de privacy.

De keuken is van alle gemakken voorzien. Aan de zitkamer/woonkeuken grenst middels dubbele openslaande deuren direct het ruime half overdekte terras van waaraf er een indrukwekkend uitzicht is op de heuvels en de Adriatische zee. 

De inrichting is modern, functioneel en sfeervol en bestaat grotendeels uit bekende designklassiekers uit de 50er en 60er jaren gecombineerd met klassieke kasten en tafels.

 

Casa Panoramica heeft een prive parkeerplaats
Casa Panoramica ligt tussen de olijfbomen
Casa Panoramica heeft een panoramisch uitzicht
bottom of page