top of page
zicht huis ripatransone.JPG

Casa Torre bevindt zich vlakbij en op loopafstand van Ripatransone, maar toch heerlijk in the middle of nowhere......

LOCATIE

Het vakantiehuis Casa Torre in Le Marche italie heeft een zwembad en zeezicht. Het ligt vlakbij Ripatransone, Cupra Marittima, Ancona, San Benedetto del Tronto.

Vervoer

Met de auto reizen naar Le Marche Italie.

01

Auto

Le Marche in Italië is goed te bereiken met de auto vanuit Nederland. Je rijdt voornamelijk over snelwegen. Bij Pedaso verlaat je de snelweg ​en is het nog 20 minuten rijden tot Ripatransone. Het gaat behoorlijk bergop, want Ripatransone ligt hoog. Vlak voor Ripatransone sla je een onverharde weg in, deze is behoorlijk hobbelig, dus langzaam rijden; bestemming bereikt!

02

Vliegtuig

Er zijn twee luchthavens op ongeveer een uur rijden van Ripatransone: Pescara en Ancona. Vliegen naar Ancona of Pescare gaat met Ryanair vanuit Duitsland (Weeze) of België (Charleroi). Ancona is wel de beste optie als je de keuze hebt!

Je kunt vanuit Nederland naar Rome of Bologna  vliegen, dan is het drie uur rijden naar Casa Torre. Vanuit Rotterdam naar Perugia vliegen is ook een optie. Je kunt vanaf Rome airport met de bus naar Grottammare reizen. Wij huren vanuit het vliegveld een auto via Sicilybycar. Zie ons blog voor meer informatie.

Met Ryanair vliegen naar Italie vanuit Chalerloi of Dusseldorf Weeze. Je bent vlakbij de vliegvelden Ancona en Pescara
Met de italiaanse spoorwegen kun je reizen naar Le Marche in Italie.

03

Trein

Je kunt ook met de trein reizen, je bent dan ongeveer 16 uur onderweg. Er zijn diverse treinstations in de buurt. 

Heb je hulp nodig bij het boeken van een treinkaartje. Kijk dan op www.thetraintraveller.nl. Zij kunnen je helpen om de juiste reis tegen de juiste prijs te boeken.

bottom of page