top of page
Volte a Crociera is een appartement voor maximaal 8 personen

CASA VOLTE A CROCIERA

Casa Volte a Crociera 2-8 (+1) personen

Vakantiehuis Casa Volte a Crociera heeft een eigen terras, dat met oleanders is afgescheiden van het terras van Vista Mare. Het meest opvallend is de grote centrale ruimte met kruisgewelven. Deze 18 meter lange ruimte is heerlijk koel en krijgt daglicht via een klein raam en een glazen deur. Door de twee poortdeuren open te zetten wordt het contact met het terras maximaal.

 

De centrale ruimte is ingericht met designklassiekers en bestaat uit een eet-, woon- en slaapgedeelte. Naast de kruisgewelfruimte is een keuken met moderne apparatuur.

Wie onder de kruisgewelven slaapt, beschikt over een eigen compacte badkamer.

Naast de gedeeltelijk afgescheiden slaapruimte in de woonkamer, zijn er drie slaapkamers met elk twee bedden en een ruime badkamer, met ligbad en douche. 

De buitenramen en –deuren hebben buitenluiken die overdag de zon weren en ’s nachts zowel verduistering als ventilatie mogelijk maken.

De slaapkamer aan de oostkant heeft een buitenterras met een geweldig zeezicht. Wie vroeg genoeg wakker is kan hier vanuit zijn bed de zon uit zee zien opkomen. In de loop van de middag is het terras een heerlijke schaduwrijke plek.

Casa Torre vakantiehuizenlemarche
terras slaapkamer Volte a Crociera
terras Volte a Crociera
terras bij je slaapkamer
terras bij je vakantiehuis in le marche
bottom of page