top of page
  • Foto van schrijverLilian Keijbets

vakantiehuis Italie met zwembad

Bijgewerkt op: 28 dec. 2023

Wakker worden in een betoverend vakantiehuis in Le Marche, italie, omringd door de prachtige natuur van deze mooie provincie in Italië. De ochtendzon, die uit zee is opgekomen, schijnt op de wijnvelden en olijfbomen, terwijl je langzaam wakker wordt met de geluiden van de natuur om je heen. Je dag begint met een verfrissende duik in het zwembad, dat middenin de mooi aangelegde tuin ligt.


Dit is de magie van Casa Torre, een vakantiehuis dat ontspanning en avontuur biedt.


vakantiehuisje met zwembad

Vakantiehuisje met zwembad

Le Marche is een regio gelegen tussen de Apennijnen en de Adriatische kust in Midden-Italië en staat bekend om zijn mooie landschappen, historische steden en gastvrije sfeer. Het is een plek waar de schoonheid van de natuur hand in hand gaat met de charme van de lokale cultuur, en een vakantiehuis met zwembad biedt de juiste uitvalsbasis om dit alles te verkennen.

Casa Torre zorgt er voor dat je kunt genieten van verkoeling en ontspanning zonder je zorgen te hoeven maken over onderhoud of schoonmaak. Het zwembad van dit vakantiehuis wordt goed verzorgd en is een plek waar je kunt ontsnappen aan de zomerse hitte en kunt genieten van verfrissende momenten onder de Italiaanse zon.

Het met Casa Panoramica gedeelde zwembad in Le Marche ligt in een prachtige tuin, omringd door olijfbomen en wijngaarden. Je kunt op de ligstoelen met een goed boek heerlijk ontspannen! Lekker luieren in het verfrissende water terwijl je uitkijkt over het landschap. Er zijn ruim voldoende schaduw plekken op het terras rondom het zwembad.


vakantiehuis met zwembad

Voor gezinnen biedt dit vakantiehuis in Italie met een gedeeld zwembad een geweldige omgeving. Kinderen kunnen er plezier hebben en nieuwe vrienden maken. Kinderen kunnen spetteren in het zwembad, een potje voetballen en contact maken met andere kinderen die bij Casa Torre vakantie vieren. Ouders kunnen ontspannen en zich laten verwennen, wetende dat hun kinderen in goed gezelschap zijn.


Casa Torre biedt ook de kans om de omgeving te verkennen. De regio heeft zoveel te bieden, van prachtige dorpjes tot historische steden en van zee en strand tot hoge bergen. Na een dag vol avonturen kun je terugkeren naar het rustig gelegen vakantiehuis casa Torre en ontspannen in het verkwikkende zwembad, terwijl je nageniet van de herinneringen aan weer een prachtige dag.


vakantiehuis Italie met zwembad


Als dit aanlokkelijk klinkt als vakantiebestemming, kijk dan op de website van Casa Torre. Casa Torre bevat 2 wijnvelden, olijfboomgaarden, noten- en vijgenbomen gecombineerd met een fraai aangelegde landgoedtuin en een gezamenlijk zwembad (samen met Casa Panoramica). Ook is er een prachtig, breed panoramisch uitzicht op de zee en een terras.

Er is ruim parkeergelegenheid bij het huis. Je kunt fietsen huren in Cupra Marittima. Verder zijn er in de omgeving golfmogelijkheden en krijgen gasten een huisgemaakte fles wijn en olijfolie.


vakantiehuis le marche met zwembad

Casa Torre is per vliegtuig vanaf de vliegvelden Pescara, Ancona, Perugia, Rome of Bologna bereikbaar. Treinstations zijn er in Cupra Marittima, Grottamare en San Benedetto del Tronto . Casa Torre is per auto goed bereikbaar en ligt 20 minuten rijden van de afrit van de Autostrada in Pedaso of Grottamare.

De stranden liggen op 10 minuten rijden van Casa Torre en binnen 15 minuten lopen van Ripatransone, waar het hele jaar van alles te doen is en waar alle voorzieningen zijn.


vakantiehuis met zwembad Italie

Dus, pak je zwemkleding in en maak je klaar voor een vakantie vol ontspanning in Le Marche. Een vakantiehuis met zwembad in deze betoverende regio is de ideale manier om te genieten van de schoonheid van Italië terwijl je nieuwe vrienden maakt en herinneringen creëert die een leven lang meegaan. Buon viaggio!

13 weergaven0 opmerkingen
bottom of page